пʼятницю, 20 липня 2012 р.

Дослідники.Обираємо ОС для комп'ютера Миколи Петровича


До вибору операційної системи (ОС) варто підходити відповідально, тому що багато в чому від неї залежить, наскільки зручно буде працювати на комп'ютері. Правильно підібрана ОС дозволить реалізувати весь потенціал вашого комп'ютера і задіяти всі його ресурси. Також від вибору операційної системи залежить, які програми ви зможете встановити на свій комп'ютер.Вам знадобиться Комп'ютер
Інструкція
1
Робити вибір операційної системи варто, виходячи з цілей користувача та конфігурації ПК. На сьогоднішній день найпопулярніші операційні системи - Windows XP і Windows 7.
2
Перш за все, абстрагуйтеся від потужності вашого комп'ютера. Якщо у вас комп'ютер середньої потужності з невеликим об'ємом оперативної пам'яті, варто звернути увагу на Windows XP. Ця операційна система не так сильно вимоглива до апаратних ресурсів в порівнянні з Windows 7. Тобто якщо у вас обсяг оперативної пам'яті менше 2 гігабайтів, перевагу варто віддати Windows ХР. Саме на такий операційній системі ви зможете комфортно працювати.
3
Також якщо ви граєте в відеоігри, врахуйте, що на Windows ХР при середній потужності ПК ігри будуть працювати значно краще, а на Windows 7 можуть гальмувати або взагалі не запускатися. Звичайно, на Windows 7 реалізовані передові технології у відеоіграх, такі як DirectX 11, але реально їх відчути можна тільки на потужному ПК з новітніми відеокартами, які підтримують цю технологію.
4
Якщо у вас потужний комп'ютер з мінімум двома гігабайтами оперативної пам'яті і хоча б із середнім двоядерним процесором, оптимальним варіантом буде установка Windows 7. Це найновіша операційна система, що підтримує всі останні технології і володіє красивим інтерфейсом. Незважаючи на те, що Windows ХР все ще популярна і затребувана операційна система, майбутнє за Windows 7. Всі сучасні програми пишуться саме під цю операційну систему. До того ж власники нових відеокарт можуть сповна насолодитися якісною графікою у відеоіграх.

Немає коментарів:

Дописати коментар